Αγαπητέ χρήστη, παρατηρήσαμε οτι έχεις ενεργοποιημένο Ad Blocker.
Για την καλύτερη εμπειρία σου θα θέλαμε να σε παρακαλέσουμε να το απενεργοποιήσεις κατά την πλοήγησή σου στο site μας ή να προσθέσεις το enternity.gr στις εξαιρέσεις του Ad Blocker.
Με εκτίμηση, Η ομάδα του Enternity

Νέοι ρόλοι προστίθενται στο Among Us

*
Το καινούργιο update για το Among Us είναι πλέον διαθέσιμο και περιλαμβάνει 4 νέους ρόλους. Συγκεκριμένα πρόκειται για τον ρόλο του Scientist, του Engineer, του Shapeshifter, και του Guardian Angel.

Ο ρόλος του Scientist και του Engineer αφορούν καθαρά τα μέλη του πληρώματος. Ο Scientist έχει την ιδιότητα να επιτρέπει στον παίκτη να ελέγχει για πιθανούς θανάτους άλλων χωρίς να βλέπει τα σώματά τους. Ο Engineer μπορεί να χρησιμοποιεί τους αεραγωγούς και τα φρεάτια τα οποία ήταν προσβάσιμα μόνο από τον Impostor.


Ο ρόλος του Guardian Angel κρίνεται ζωτικής σημασίας αφού μπορεί να προσφέρει ασπίδα σε κάποιο μέλος του πληρώματος και να του σώσει την ζωή.

Τέλος ο ρόλος του Shapeshifter αναμένεται να ταράξει τα «νερά» αφού επιτρέπει στον Impostor να μεταμορφωθεί σε μέλος του πληρώματος για να ξεγελάσει τους υπόλοιπους παίκτες.

Οι ρόλοι μπορούν να αφαιρεθούν και τελείως για όσους θέλουν να απολαύσουν την κλασική εκδοχή του Among Us.

Ταυτόχρονα έχουν προστεθεί στο παιχνίδι και διακοσμητικά στοιχεία με την μορφή των Cosmicubes- τα οποία μεταφράζονται σε στολές. Μπορούν να αγοραστούν μέσα στο παιχνίδι είτε με τα εικονικά νομίσματα του Among Us – τα Beans – είτε με τα Stars που αντιστοιχούν σε αληθινά χρήματα. Οι στολές ανήκουν αποκλειστικά στον αισθητικό τομέα και δεν επηρεάζουν το gameplay.

Το Among Us διατίθεται δωρεάν για φορητές συσκευές ενώ η έκδοση για PC και για Nintendo Switch κοστίζει €4,99. Στις 14 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει και για Xbox One, Xbox Series X, ΧBox Series S, PlayStation 4 και PlayStation 5.

 
Διαβάστε όλα τα νέα του Enternity.gr στο Google News, στο Facebook στο Twitter και στο Instagram και κάντε εγγραφή στο Newsletter
0 ΣΧΟΛΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
  • Για να μπορέσετε να προσθέσετε σχόλιο θα πρέπει πρώτα να έχετε κάνει login!

    • https://www.enternity.gr/files/Image/UserAvatars/resized/enternity_50_50.jpg
    • 3000 χαρακτήρες ακόμα
  • Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια για αυτό το άρθρο.
*